Menü

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek

1.      A szerződés alanyai

a.       Szolgáltató:

o   Az Arzenal Sport webáruház (továbbiakban Webáruház) üzemeltetője a Faltro Bt. (továbbiakban Szolgáltató)

o   Székhely: 8800 Nagykanizsa, Ady Endre u. 35/b 2/43

o   Levelezési cím: 8800 Nagykanizsa, Király utca 36.

o   Cégjegyzékszám: 20-06-036555

o   Adószám: 20937236-2-20

o   Internet: arzenalsport.shoprenter.hu

o   E-mail: arzenalwebshop@gmail.com

b.      Vásárló (továbbiakban Vásárló):

o    A Webáruházban csak érvényes regisztrációval rendelkező felhasználók vásárolhatnak.

2.      Szerződés tárgya és annak jellemzői

o   A szerződés tárgya a Webáruházban feltüntetett és megvásárolható termékek köre.

o   A Webáruházban megvásárolható termékek jellemzői az adott terméknél feltüntetésre kerülnek.

o   Minimális rendelés a Webáruházban nincsen.

o   A termékek árai:

o   A Webáruházban megvásárolható termékeknél azok bruttó, azaz a mindenkor érvényes Általános Forgalmi Adó-val (ÁFA-val) emelt árai vannak feltüntetve.

o   A termékek akciós Webshop bruttó árai külön feltüntetésre kerülnek.

o   A Szolgáltató az árváltoztatás jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.

3.      A szerződés területi hatálya

o   A nem Magyarország területére szóló postai és egyéb címre szóló megrendelések esetében a szállítás feltételei egyeztetésre kerülnek a Postával.

4.      Regisztráció

o   A Webáruházban történő vásárláshoz regisztrációra van szükség. A regisztráció a főoldalon található „Regisztráció” menüpont alatt lehetséges, az ott található adatlapok kitöltésével.

o   A regisztráció során egy felhasználónevet és egy ahhoz tartozó jelszót kell megadni, melyek használatával a későbbiekben be lehet lépni a Webáruházba, valamint egy valós e-mail cím megadására van szükség. A vásárláshoz mindezeken kívül a Vásárló szállítási és számlázási adataira van szükség, melyet a későbbiekben lehet megadni.

o   Szolgáltató nem vállal felelősséget a regisztráció során tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatok miatt bekövetkező szállítási és egyéb problémákért.

o   A Vásárló a Webáruházba történő regisztrációjával a Webáruház Általános szerződési feltételeit (ÁSZF) elfogadja.

o   A Vásárló regisztrációját és ezzel együtt minden személyes adatát az arzenalwebshop@gmail.com e-mail címre küldött írásos kérelme alapján a Szolgáltató bármikor törli.

5.      A szerződés létrejötte

a.      Általános tudnivalók

o   A regisztrációt követően a Webáruházban történő vásárlás a Webáruházba belépve, elektronikus úton leadott megrendelés útján lehetséges.

o   A Webáruházban leadott megrendelés nem minősül még szerződésnek. A megrendelés a szerződés létrejöttéig szabadon és következmények nélkül módosítható, illetve lemondható. A Vásárló az általa leadott megrendelés módosítását és/vagy lemondását az arzenalwebshop@gmail.com e-mail címre küldött levélben kérheti.

o   A Vásárló a megrendelés megtörténtéről automatikusan értesítést kap a Webáruháztól, azonban ez még nem jelenti a Szolgáltató részéről a megrendelés teljesíthetőségének visszaigazolását és így a szerződés létrejöttét.

6.      A szerződés létrejötte személyes átvétel esetén:

o   Amennyiben a Vásárló által leadott megrendelés teljesíthető, úgy a Szolgáltató a meghatározott ajánlati kötöttségi időn belül a Vásárlót e-mailben értesíti, miszerint a megrendelt termék(ek) személyesen átvehető(k)-e.

o   Személyes átvétel esetén a Szolgáltató és a Vásárló között létrejött szerződés nem minősül távollévők között megkötött szerződésnek. A szerződés a termék személyesen történő megvásárlásával és átvételével egyidejűleg jön létre és teljesül.

7.      A szerződés létrejötte házhozszállítás esetén:

o   Amennyiben a Vásárló által leadott megrendelés teljesíthető, úgy a Szolgáltató ajánlati kötöttségi időn belül a Vásárlót e-mailben értesíti, miszerint a megrendelt termék(ek) postázásra került(ek)-e.

o   Házhozszállítás esetén a Szolgáltató és a Vásárló között létrejött szerződés távollévők között megkötött szerződésnek minősül, így a szerződés a Szolgáltató által a postázás megtörténtéről szóló visszaigazoló e-mail-lel jön létre.

8.      A szerződés teljesülése:

o   A szerződés teljesítésének határideje – a postázás megtörténtéről, vagy a személyes átvétel lehetőségéről szóló e-mail elküldésétől számított – 10 munkanap. Azaz a Vásárlónak ennyi munkanap áll rendelkezésére arra, hogy a megrendelt terméke(ke)t a megrendelésben szereplő helyszínen átvegye.

o   Vásárló tudomásul veszi, hogy amennyiben a szerződés az előzőekben meghatározott határidőn belül nem teljesül, a Szolgáltató a szerződést nem teljesítettnek veszi és – a Vásárló egyidejű tájékoztatása mellett – rendszeréből törli

9.      Szállítási és fizetési feltételek, egyéb járulékos költségek

a.       Házhozszállítás :

o   Szállítási idő: rendeléstől számított 3-5 munkanap, amennyiben a megrendelt termék raktáron van.

o   Amennyiben a rendelést raktárkészletünkből nem tudjuk kielégíteni, 1-4 hét átfutási idővel tudjuk a szállítást vállalni, melyet telefonon egyeztetünk.
Szállítás: Magyar Posta vagy futárszolgálattal
Fizetés: utánvét vagy előre átutalás.

 

Súlyhatár

Ft/ 1 db küldemény

standard

0,1 - 1kg

1790 Ft

1,1 - 5 kg

1990 Ft

5,1 - 10 kg

2490 Ft

10kg - felett

külön egyeztetés

 

b.    A termékek szállítási határideje:

Házhozszállítás esetén a termékeket a Szolgáltató munkatársa csomagolja be, mely szolgáltatásért külön díj kerül felszámításra.a vásárlásról szóló blokk, és/vagy a termékek vételárát, valamint az egyéb járulékos költségeket tételesen tartalmazó áfa-s számlát.

c.    Személyes átvétel és fizetés:

o   A megrendelt termékeket a Victoria Sport boltjában (Victroria Sport, 8800 Nagykanizsa, Király u. 36.) személyesen is át lehet venni külön szállítási díj és egyéb járulékos költségek nélkül.

o   Személyes átvétel esetén a Webáruházban megrendelt termékek vételára a Victoria Sport boltjában kerül kifizetésre.  A személyes átvétel csak azután teljesülhet, hogyha  a Faltro Bt. ügyfélszolgálata a Vásárlót az átvétel lehetőségéről tájékoztatta, és az átvételt és fizetést megelőzően a helyszínen a Vásárló a Webáruházban kapott megrendelési azonosítóra hivatkozott.

o   Személyes átvétel esetén készpénzes fizetési mód áll rendelkezésre.
A megrendelt termékek átvételére 10 munkanap áll rendelkezésre onnantól számítva, hogy a Vásárló e-mailben tájékoztatást kapott.

10.  A szerződéstől való elállás

o   A Vásárló a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat, feltéve, hogy a termék sértetlen és rendeltetésszerű használatra a visszaküldést követően is alkalmas.

o   A Vásárló elállási jogát a termék kézhezvételének napjától, vagy ha eddig az időpontig nem kapta meg a szerződés létrejöttét megerősítő és a szerződés rendelkezéseit tartalmazó feltételeket, akkor ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a termék kézhezvételének napjától számított három hónap elteltéig gyakorolhatja.

o   A termék visszaküldésének költségei a Vásárlót terhelik. A Szolgáltató köteles az áru ellenértékét a csomag kézhezvételétől számítva 30 napon belül visszajuttatni a Vásárlónak.

11.  Adatvédelem

o   A Webáruházban történő vásárláshoz és a megrendelt termékek kiszállításához és/vagy átadásához, valamint a vásárlásról kiállított áfa-s számla elkészítéséhez szükséges, hogy a Vásárló a vásárlást megelőzően a Webáruház felhasználójaként regisztráljon, és a regisztrációt követően a hivatkozott tevékenységekhez szükséges adatokat megadja.

o   A regisztráció során és/vagy azt követően a Vásárló által megadott adatok személyes adatnak minősülnek, ezért ezeket az adatokat a Szolgáltató bizalmasan kezeli és harmadik fél számára nem adja ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek, mely adatok átadásához a Vásárló a megrendelés leadásával hozzájárul.

o   A Szolgáltató kijelenti, hogy a regisztráció során és/vagy azt követően kizárólag a rendeléshez és a rendelés teljesítéséhez feltétlenül szükséges adatokat kéri el.

o   A Vásárló regisztrációját és ezzel együtt minden személyes adatát az arzenalwebshop@gmail.com e-mail címre küldött írásos kérelme alapján a Szolgáltató bármikor kitörli.

12.  Szavatosság és jótállás

o   A Szolgáltató az általa forgalmazott termékekre a Ptk-ban foglaltak szerint meghatározott mértékű szavatosságot vállal, vagy vállalnak a Szolgáltató beszállítói.

o   A szavatosság időtartama 6 (hat) hónap és a szavatossági igény érvényesítésére 2 (két) év áll a vevő rendelkezésére.

o   A Szolgáltató az általa a Webáruházban forgalmazott termékekre jótállást vállal.

Keresés