Menü

Készülj fel az őszre!

Készülj fel az őszre!

Ahogy beköszönt az ősz, minden évben hamar szemtanú lehetünk annak, hogy eléggé lehűl a levegő, fokozatosan rövidülnek a nappalok, egyre ritkábban láthatjuk a napot, helyét borús felhők veszik át. Ebből kifolyólag nem árt felkészülnünk és előkapnunk a szekrényből melegebb ruháinkat, valamint egy-két új darab beszerzése is esedékes lehet. Lassacskán előkerülnek a vastagabb férfi és női felsők, dzsekik, teret nyernek a bakancsok és a sapkák, majd lassacskán a kabátok és a csizmák veszik át a hatalmat.

Ez egy általánosan elfogadott tény, azonban érdemes tevékenységenként is átgondolnunk, hogy mi az, amire szükségünk lehet.

Sportolás

Szeretnénk szabadidőnkben sportolni? Időjárástól függően választhatunk szabadtéri vagy beltéri sportokat is. Legyen szó fociról vagy kézilabda játékokról, egy kiadós sétáról vagy futásról, egy stoplis focicipővel, kényelmes női vagy férfi futócipővel, vagy utcai cipővel nem nyúlhatunk mellé. Minden sporthoz találhatunk tökéletes ruházatot, valamint választhatunk különböző táska típusokból is, ilyenek lehetnek hátizsákok, utazótáskák vagy a sporttáskák, melyek nagy segítséggel lehetnek a különböző sportfelszerelések szállításához. Az „Under Armour” márka termékei tökéletes kiegészítőkkel szolgál a sporttevékenységekhez.

Otthoni viselet

Ha otthoni edzéshez választunk ruházatot, vagy csak szeretnénk egy igazán kényelmes szettben élvezni a hétvégét, a rugalmas és jól szellőző fitnesz termékek és női és férfi melegítők között érdemes keresgélnünk. Ha HIIT vagy kardió edzést végzünk a lakásban, érdemes beszerezni egy csak otthon használt, kényelmes sportcipőt is, hiszen a zokniban való tornázás csúszós padló esetén igencsak balesetveszélyes lehet, szőnyegen való tornázás esetén pedig kikezdheti a talpat.

Hétvégi kiruccanás

Az őszi időben az a jó, hogy kirándulásokhoz sokkal kedvezőbb, mint a nyári hőség. Igaz lényegesen rétegesebben kell öltöznünk, ha útnak szeretnénk indulni, azonban az őszi erdő látványáért bőven megéri. A réteges öltözködésnek köszönhetően tudunk alkalmazkodni az időjáráshoz, ami azonban mindenképp ajánlott, egy kényelmes túrabakancs.

Te felkészültél?

Keresés