Menü

Táska-táska, de milyen?

Táska-táska, de milyen? Ha táskára van szükséged, szerencsére széles kínálattal állunk rendelkezésedre. Iskolatáska, szütyő, hátizsák, utazótáska, oldaltáska, retikül, fekete, színes, rózsaszín, ekrü, hupikék, padlizsán, Nike, Adidas, Puma, stb. Hogy hogyan válassz közülük? Segítünk!

Először is, nem árt tudni, hogy melyik alkategóriát keresed:

 

Iskolatáska

Ha máris a szeptemberre készülsz, mert új iskolatáska kell, van kifejezetten alsó osztályosoknak kialakított iskolatáskánk, amely merevítésével megfelelően megtámasztja a hátat, egyszerű kapcsával és sok zsebével pedig minden alsós iskolaszerének boldog tárolója és hordozója lehet. Kicsit nagyobbaknak merevítés nélküli is megfelelő lehet, ennél is jó azonban, ha több elválasztórész biztosítja, hogy a gyerekek megtanuljanak rendet tartani, és könnyebben megtalálhassák az adott pillanatban éppen szükséges holmijukat.  Különböző mintáink nagy kedvence a lurkóknak.

 

Hátizsák

Ha magadnak szeretnél hátizsákot, választhatsz márka vagy kialakítás alapján is. Ha az utóbbi szerint szeretnél dönteni, olyan kérdéseket kell feltenned magadnak, mint hogy elég-e egy-két nagyobb zseb, vagy sok kicsi zsebre van szükséged? (Női vásárlóink általában a több zsebes variációt részesítik előnyben, hiszen oda minden apró piperéjüket rendezetten el tudják helyezni). Vagy például melyik szín lenne számodra az ideális? Ez természetesen nem csak a hátizsákokra vonatkozik, hiszen a retikülöknél vagy utazóknál is ugyanolyan fontos lehet nem csak a divat, hanem funckionalitás miatt is. Egy utazótáskánál például célszerű sötétet választani, hiszen az kevésbé koszolódik. Félig-meddig igaz ez a hátizsákokra is, azonban itt rengeteg szín- és mintalehetőség van, amely feldobhatja a táskát, mint kiegészítőt. Minden nő tudja ugyanis: a táska ugyanúgy az outfited része, fontos tehát, hogy illjen a ruhádhoz. Ezt a legkönnyebben úgy érheted el, ha semleges színt választasz, vagy, ha olyan szín mellett döntesz, amit egyébként is szívesen viselsz a mindennapokban.

A hátizsák esetében mérvadó lehet még a hátpánt minősége, ha ugyanis túl vékony, felsértheti a bőröd, ha túl vastag, akkor pedig nyáron túlságosan meleg lehet. Gondold végig, az idők folyamán melyik kialakítás vált be neked a legjobban!

 

Oldaltáska vagy válltáska

A színek és a pántok az oldaltáskánál is fontosak, itt viszont még lényegesebb opció a méret. Ha nagyobb darabot szeretnél, a válltáska a célszerűbb, ezekbe tudsz pakolni akár laptopot, füzetet, egyetemi jegyzeteket. Az oldaltáska azonban többeknek kényelmesebb viselet, hiszen nem kell fél kézzel tartani. Tömegközlekedésen utazáshoz például kényelmesebb, ha mindkét kézzel kapaszkodhatunk. Hátránya azonban, hogy kevesebb dolgot tudunk pakolni bele. Mindkét esetben fontos viszont, hogy több zsebbel rendelkezzenek, hiszen mindenki ismeri az érzést, amikor két teli bevásárlószatyorral a kezünkben állunk a bejárati ajtónál, a kulcs pedig valahol a táska mélyén, a fekete lyukban zötykölődik.

Tartalomhoz tartozó címkék: adidas nike táska

Keresés